Martin Tikken

Bestuursvoorzitter

Martin is kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Ik ben 47 jaar geleden geboren in Borne op de Zenderense Esch. Na enkele omzwervingen binnen het leukste dorp van Overijssel ben ik in 2010 samen met mijn vrouw en twee dochters teruggekeerd naar de Oale groond. Vanaf mijn 15e levensjaar ben ik actief geweest binnen verschillende verenigingen, waaronder vele jaren als bestuurslid (penningmeester). Momenteel ben ik nog actief als EHBO-er en als een van de ijsmeesters van de ijsbaan in Zenderen.

Dankzij mijn opvoeding zijn de begrippen Vrede, Gerechtigheid, Duurzaamheid en Eerlijk Delen voor mij erg belangrijk! Dit is dan ook de reden dat ik lid ben geworden van GroenLinks.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam op een bedrijfsbureau van een productiebedrijf voor isolatiemateriaal (duurzaam). Mijn werkzaamheden bestaan uit het plannen van de te produceren hoeveelheden en de daarbij behorende inkoop van grond- en hulpstoffen.

Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen ben ik hoopvol gestemd. Met een degelijk, eerlijk en duurzaam verkiezingsprogramma moet het mogelijk zijn terug te keren in de Bornse raad. Ik hoop dat GroenLinks zich op korte termijn zal herstellen. Hier wil ik graag op een zinvolle manier aan bijdragen!